2012. április 12., csütörtök

Spenótos frittata

Hozzávalók:

pár szelet bacon, apróra vágva,
1/2 fej vöröshagyma, apróra vágva,
100g friss spenót, megmosva apróra vágva,
100g gomba, megpucolva, apróra vágva,
6 db tojás. 











Össze vágtam a bacont, a hagymát. 

Egy serpenyőben nagyon kevés kókuszsírt hevítettem. Beledobtam a szeletelt bacon szalonnát, és a vöröshagymát. 

Közepesen megpirítottam. 

Közben előkészítettem a spenótot gombát, majd bele kevertem a serpenyőbe a zöldségeket. 







Megpároltam mindkettőt, és ráöntöttem a felvert tojásokat. 




A tetejét lefedtem és lassú tűzön sütöttem hogy szép egyben maradjon és szeletelni lehessen.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése