Hiába reggel a kávéhoz nagyon finom elnassolni egy szelet kekszet. :-) Most mogyorós verziót készítettem a csoki cseppes kekszből. Íme:
Hozzávalók:
1 csésze mandula liszt
1 csésze török-mogyoró liszt
pici só
3 ek xilit
1/2 csomag sütőpor
6 ek kókuszzsír
3 tojás
csokicsepp, dió
A sütőt előmelegítettem 175 fokra. Az összes hozzávalót összekevertem, bele dobtam csoki darabokat és diót. Egy tepsit kibéleltem sütőpapírral, és gombóc adagolóval halmokat szedtem rá, majd egyesével ellapogattam mindet. A tálba maradt kihulló csokicseppeket, és dió darabokat a tetejükre igazságosan elosztottam. Kb. 20 perc alatt ropogósra sül. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése