200g
pulykamell, kockára vágva,
1 friss
ananász kockára vágva,
150g
gomba, szintén kockázva,
fél adag
kókusztej konzerv,
1 ek.
mandula liszt,
kevés apróra
darabolt mandula,
só, bors, bazsalikom.
só, bors, bazsalikom.
Egy wok-ban
kókuszzsírt hevítettem. Beletettem a kockára vágott pulykamellet, fehéredésig pirítottam. Sóztam, borsoztam, beletettem az ananászt, és a
gombát. Rátettem a tetőt, és hagytam kb. 20 percig együtt őket párolódni. Mikor minden puha volt hozzá adtam egy fél doboz kókusz tejet, pici
bazsalikommal fűszerezem, és mandula darabokkal tettem különlegessé. Egy
evőkanál mandula liszttel sűrítettem a szószt, mert picit sok, és híg maradt a leve.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése