1 vöröshagyma kockázva
3 fokhagyma apróra vágva
2 paradicsom kockázva
koriander, só, bors, pirospaprika
2 tojás
2 ek mandula liszt
A fenti hozzávalókat a mandula liszt kivételével fakanállal alaposan elkevertem.
Betettem a hamburger húst a hűtőbe és egy éjszakát hagytam összeérni az ízeket.
Másnap hozzá adtam a mandula lisztet, és apró golyókat formáztam a masszából.
Előmelegítettem egy grill sütőt, majd aranybarnára sütöttem a rácsra helyezéskor lelapogatott hamburger húsokat.
Köretként mellé zöldséget és ananászt grilleztem. Egyszerűen csak kókuszzsírral bekentem a szeletelt zöldségeket (zeller, vékonyra vágott cékla, és sárgarépa) és ropogósra sütöttem. Maradt egy fél ananászom azt is megsütöttem. Nagyon finom így grillezve, imádom.
Barbecue mártást kínáltam hozzá.
Betettem a hamburger húst a hűtőbe és egy éjszakát hagytam összeérni az ízeket.
Másnap hozzá adtam a mandula lisztet, és apró golyókat formáztam a masszából.
Előmelegítettem egy grill sütőt, majd aranybarnára sütöttem a rácsra helyezéskor lelapogatott hamburger húsokat.
Köretként mellé zöldséget és ananászt grilleztem. Egyszerűen csak kókuszzsírral bekentem a szeletelt zöldségeket (zeller, vékonyra vágott cékla, és sárgarépa) és ropogósra sütöttem. Maradt egy fél ananászom azt is megsütöttem. Nagyon finom így grillezve, imádom.
A képen két zeller szelet közé tettem a hamburger húsokat, tetejére ananász került alá pedig egy szép saláta.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése