1 ek mustár
2 ek kapor
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
2 ek citromlé
2 ek mandula liszt
só, bors
portobelló gomba
A lazac filét a mustárral betettem a robotgépbe. Krém szerűvé kevertem. Egy tálba öntöttem és hozzá adtam a kaprot, az apróra vágott vöröshagymát, és fokhagymát, a citrom levet, és a 2 evőkanál mandula lisztet. Sóztam, borsoztam. Hamburgert formáztam az elkészült keverékből. Majd egy serpenyőben kókuszzsírt hevítettem, és 3 adagban megsütöttem benne a lazac burgereket. Közben a gombát megmostam, sóztam, hagytam kicsit állni, kb. 10-15 perc múlva lecsöpögtettem, ecsettel megkentem kókusz zsírral és előmelegített sütőben rácsra helyezve kb. 20-30 perc alatt megsütöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése