500g csirkemell
1 cukkini
1 szál száraz kolbász
1 ananász
A sütőt előmelegítettem 175 fokra. A csirkemellet, a cukkinit, az ananászt egyforma közepes kockára vágtam.
Nyársa húztam őket azzal a különlegességgel, hogy az első kolbász vagy cukkini után két szelet bacont kezdtem a nyársra húzni, majd jött, egy csirke kocka, és egy ananász, és a bacon csík újra, azaz ide-oda hajtogattam a bacont míg végül elfogyott.
Igyekeztem a hússal összehozni, mert külön nem ízesítettem pluszban, hiszen a bacon önmagában elég sós.
Ha ügyesen mindenhova kerül belőle akkor nagyon egyszerű elkészíteni.
Látványos, és az ananásztól különleges is egyben.
Sütőrácson sütöttem addig míg szép pirosak nem lettek a nyársak.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése