Hozzávalók:
sok-sok színes zöldség: pl. kaliforniai paprika, cukkini, paradicsom, lila hagyma, vöröshagyma
kakukkfű, só bors
húspác:
2 ek mustár
3 ek olíva olaj
1 ek tandori fűszerkrém
kevés citromlé
1 citrom reszelt héja
kakukkfű
A zöldségeket egész egyszerűen befűszereztem és elegyengettem egy nagy serpenyőben. Tetejükre egymás mellé fektettem a páccal egyenletesen bevont hús szeleteket, melyeket előtte igyekeztem minél vékonyabbra kiklopfolni. 180 fokon kb. 1 órát sütöttem fóliával a tetején, majd levettem és pirosra grilleztem a tetejét. A zöldség ennyi idő alatt krémesen puha lett, talán a kelleténél jobban is megpuhultak, de nekem ez a krémesség pont bejött, szóval nagyon ízlett.
Kedves Black Mamba!
VálaszTörlésén mára készítettem el egy ebből inspirált ebédet és csak beugrottam megköszönni a tippet! elképesztően nagy segítség ilyen hús-és-köret, minden megsül egyszerre magától receptet olvasni, hiszen annyi minden másra is kell még idő ételkészítésen kívül.
jó pihenést!
Bogyó