Hozzávalók:
1 csomag madárbegy saláta
200g gomba nagyobb kockára vágva
200g csirkemell filé csíkokra vágva
kókuszzsír
só, bors, friss petrezselyem
friss füge
Mézes mustáros öntet:
méz, mustár, omega mag olaj, citromlé, pici só, bors, kevés kókusz krém
Egy serpenyőben kókuszzsírt hevítettem,s mikor elég forrónak találtam bele dobtam a csíkokra vágott csirkemellet, enyhén sóztam, borsoztam, hozzá kevertem az apróra vágott petrezselymet és nagy lángon készre pirítottam. Kimertem a tálból a húst, majd a kockára vágott gombát dobtam bele. Szintén nagy lángon megsütöttem, kicsit sóztam közben. Elkészítettem az öntet. Bevallom kóstolgattam, nem szégyen az :-) Az arányokra mindenkinek egyénileg kell rájönnie, ez ízlés dolga.
A madárbegy salátát megmostam, kicentrifugáztam a saláta szárítóban és összekevertem az öntettel. Tálra tettem és a tetejére halmoztam a többi hozzávalót.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése