Hozzávalók:
500g
csirkemell filé
Pác:
Pác:
1
vöröshagyma,
1 csokor
petrezselyem,
1 csokor
menta,
1 csokor
bazsalikom,
3 gerezd
fokhagyma,
1 citrom
leve, és héja,
1 ek méz,
1 ek olíva
olaj,
só, bors.


Hagytam állni a hűtőben kb. 1 órát. (még jobb lett volna egy napig állni hagyni, de szokás szerint nem volt erre időm :-))
Előmelegítettem tehát a sütőt, és 180 fokon lefedett jénaiban kb. órát sütöttem, majd levettem a tetejét, és megpirítottam 15-20 perc alatt.

Hideg vízben átöblítettem. Egy másik serpenyőben a kesudiót aranybarnára sütöttem, kivettem és ugyanabban a serpenyőben a csíkokra vágott bacont ropogósra pirítottam.
Legvégül a brokkolit összeforgattam a baconnal és a kesudióval. Nagyon finom az édeskés kesu a sós ropogós baconnal, a brokkoli pedig frissességet ad hozzá. Nagyon finom az ízek harmóniája. Próbáld ki bátran.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése