Hozzávalók:
1 csésze mandula liszt,
7 db tojás,
1 kk sütőpor,
pici só,
3 érett banán turmixolva,
1 kk fahéj,
1 kk vanília őrlemény, vagy aroma,
darabosra aprított dió,
kókuszzsír a sütőt kikenni.
Bekapcsoltam a goffri sütőt. Amíg melegedett az összes hozzávalót mixerben összekevertem. Mikor meleg volt a sütő, kevés kókuszzsírral kikentem, majd egy-egy púpos evőkanállal tettem a formák közepére a tésztából. Lefedtem és sütöttem 4-5 percig. 4 percnél mindig felnyitottam, és megnéztem mennyire pirult meg.

Ez a goffri szerintem csak frissen ízletes, de akkor is tömény, nem az a laza-puha fajta. Finom lett, de kellett hozzá valami szósz vagy mártás.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése