tag:blogger.com,1999:blog-7260607413844842621.post6562149137215436421..comments2022-10-26T12:12:22.675+02:00Comments on NonStopPaleo: Kókuszos paleo puszedliBlackMambahttp://www.blogger.com/profile/13006954219267067185noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7260607413844842621.post-44688426029505710442012-08-16T14:36:12.070+02:002012-08-16T14:36:12.070+02:00Kedves Eszter!
Szerintem 60 fokon próbáld meg, és...Kedves Eszter!<br /><br />Szerintem 60 fokon próbáld meg, és hagyd nyitva fakanál segítségével a sütő ajtaját résnyire. Nem tudom milyen sütőd van, de ha nem hőfok szabályozós, akkor a legalacsonyabb fokozatra tedd. Időben szerintem maradhat az 1 óra. Állagra kívülről lehet érezni, hogy keményebb, ropogós lett, viszont omlós porhanyós maradt belül. Kóstolással biztos el tudod dönteni jó-e már :-)<br /><br />Sok sikert!BlackMambahttps://www.blogger.com/profile/13006954219267067185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260607413844842621.post-86477943121825090482012-08-16T10:40:59.752+02:002012-08-16T10:40:59.752+02:00Kedves Black Mamba! Aszaló híján sütővel próbálkoz...Kedves Black Mamba! Aszaló híján sütővel próbálkoznék: gázsütőre van javaslatod, hányas fokozat és hány perc kb? Vagy milyen állagúnak kell lennie?<br />Köszönöm előre is a választ.nagyszeszterhttps://www.blogger.com/profile/17007004334682577320noreply@blogger.com